7 de març: assemblea de delegades i delegats “En igualtat, seguim igual”

Un any després de les aturades i les mobilitzacions històriques del 8 de Març, en igualtat seguim igual, i continuen les discriminacions laborals, econòmiques i socials que pateixen les dones. Per això, aquest Dia de la Dona totes i tots hem de lluitar als centres de treball i al carrer per dir prou a tanta precarietat i a tanta desigualtat.

Per escalfar motors, dijous 7 de març hem convocat una assemblea de delegades i delegats, però oberta a tothom, a les 10.30 hores a les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79 de Barcelona).

L’assemblea comptarà amb les intervencions de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT; Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, i Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya.

També hi intervindran tres companyes del nostre sindicat que explicaran les experiències en igualtat a les seves empreses: Gemma Tovar, presidenta del comitè d’empresa de DAMM; Irene Polo, delegada del Servei d’Atenció Domiciliària, i Loli López, presidenta del comitè d’empresa de Claro Sol (cambreres de pis dels hotels de PortAventura).

I el 8 de Març la UGT convoquem vaga general de 24 hores. La vaga podrà desenvolupar-se durant tota la jornada laboral i com a mínim durant dues hores en cadascun dels torns de treball. Recordeu que en aquesta web i en la web de la UGT de Catalunya trobareu tota la informació i materials sobre la vaga del 8M.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *