‘Estenem els nostres drets’ a Tarragona

Avui la UGT Comarques de Tarragona ha organitzat una jornada reivindicativa cap al 8M! Han començat amb el taller ‘La comunicació no verbal de l’agressor de gènere’, a càrrec de Juan González, expert en comunicació no verbal.

També han fet la performance ‘Estenem els nostres drets’ a la plaça de la Dona Treballadora de Tarragona, on ha llegit el manifest la Neus de la FeSP, l’Esmeralda de la FeSMC i l’Esther de la FICA. I, finalment, han inaugurat l’exposició ‘Estenem els nostres drets’, amb la companya Cristina Plaza i el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros. Podeu visitar l’exposició al vestíbul de la nostra seu a Tarragona, c Ixart 11.

Aquí teniu algunes imatges de la jornada:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *