La precarietat de les treballadores dels serveis públics

Aquest migdia ha tingut lloc la primera acció de la campanya “En igualtat, seguim igual”, que ha iniciat el nostre sindicat fins al 8 de Març de 2019 per denunciar com persisteix la discriminació de les dones al mercat laboral.

En aquest cas la FeSP – UGT de Catalunya ha organitzat la jornada “La precarietat en el treball. La precarietat en els serveis públics’, que ha comptat amb la participació d’Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya, i JavierMoreno, secretari sector Serveis Socials i Igualtat de la FeSP-UGT deCatalunya.

A més, Irene Polo, delegada del servei d’atenció domiciliària a gent gran, ha explicat la precarietat que pateix aquest sector, altament feminitzat, i les mesures correctives que estem preparant per incloure en la negociació del conveni col·lectiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *