Assemblea de delegades i delegats a Vilanova i la Geltrú: cap al 8 de Març!

ATENCIÓ!! CANVI DE LLOC!! L’ASSEMBLEA TINDRÀ LLOC A L’IMET – Institut Municipal d’Educació i Treball (carrer de la Unió, 81-87 de Vilanova i la Geltrú).

En el marc de la campanya “En igualtat, seguim igual”, la UGT de l’Anoia-Alt Penedès-Garraf convoca el proper dia 25 de febrer una assemblea de delegades i delegades per posar en marxa les mobilitzacions del 8 de Març.

L’assemblea tindrà lloc a les 12.30 hores a la seu del sindicat a Vilanova i la Geltrú i comptarà amb les intervencions de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Francesc Rica, secretari general de la UGT de l’Anoia-Alt Penedès-Garraf; Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya; Mercedes Medina, secretària de Política Social de la UGT-APG; Mercè Martínez, secretària del sector de Dependència de la Federació d’Empleades i Empleats dels Serveis Públics de la UGT – APG, i Manoli Morales, secretària d’Organització de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT – APG.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *