Accions a Tarragona: cap al 8 de Març!

La UGT de les Comarques de Tarragona ha preparat el proper dia 4 de març una diada reivindicativa en el marc de la campanya “En igualtat, seguim igual” i per escalfar motors de cara a les mobilitzacions i la vaga del 8 de Març.

A les 10 hores podeu participar en un taller sobre la comunicació no verbal de l’agressor de gènere, a càrrec de Juan González, expert en comunicació no verbal, i presentat per Joan Llort, secretari general de la UGT de les Comarques de Tarragona.

A partir de les 12 hores s’ha previst una performance, lectura de manifest i exposició sota el títol de “Estenem els nostres drets”. La lectura del manifest anirà a càrrec de tres companyes de les diferents federacions sectorials del nostre sindicat (FICA, FeSMC i FeSP) i a la inauguració de l’exposició participaran Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya, i Mar Vázquez, secretària d’Igualtat de la UGT Comarques de Tarragona.

Us hi esperem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *