La UGT de Catalunya denuncia que els llocs de treball que crea directament el Mobile World Congress són precaris, discriminatoris i sexistes

La UGT de Catalunya ha presentat un informe sobre les ofertes de feina per al Mobile World Congress, que se celebrarà la setmana vinent a Barcelona.

El nostre sindicat denuncia que el gran impacte econòmic que genera aquest congrés al nostre país (473 milions d’euros, 107.000 assistents, 13.900 llocs de treball) és a costa de precaritzar les condicions laborals dels milers de persones treballadores que durant aquests dies hi prestaran serveis.

Podem afirmar que els llocs de treball que crea directament el MWC (principalment d’hostesses, cambrers i personal de manteniment) són precaris, discriminatoris i sexistes, de manera que podríem parlar millor d’un Precarious Work Congress.

El nostre sindicat denunciarà aquestes ofertes a la Inspecció de Treball, però exigim, entre d’altres, que es controlin les ofertes de treball que es publiquen als portals telemàtics i que tant la Generalitat com l’Ajuntament de Barcelona i els partners i patrocinadors de la Fira deixen de ser còmplices i mostrin una tolerància zero davant les condicions laborals i salarials que incompleixen la llei i davant la cosificació de la dona.

En aquest enllaç trobareu l’informe.

Si cliques a l’enllaç de la imatge, podràs veure el vídeo en què Nuria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya, denuncia la precarietat i el sexisme del Mobile World Congress

http://www.canalugt.tv/2019/02/mobile-world-congress-o-precarious-work-congress/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *