Iniciada la negociació del XVIII Conveni de Consultoria (Conveni TIC)

Millora substancial de les condicions de treball, objectiu prioritari de la Unió General de Treballadors.

El dia 18 de febrer es va celebrar la primera reunió efectiva de la negociació el que serà nou XVIII Conveni Sectorial de Consultoria (Conveni TIC). En ella, les parts ens hem intercanviat les plataformes reivindicatives. UGT i CCOO hem presentat una plataforma conjunta. A continuació resumim els principals punts que UGT va defensar en la negociació:

 

conveni-tic-2020

A més d’aquests punts, també volem regular de forma sectorial les guàrdies i disponibilitats, el treball en festius, la feina a torns i nocturn, el registre de jornada, etc. A mesura que la negociació vagi avançant, us detallarem cadascuna de les propostes segons es vagin veient en Mesa els diferents blocs.

Esperem que la Patronal sigui conscient de la importància de modernitzar aquest sector, motor de l’economia digital, i un dels jaciments d’ocupació qualificada per al futur del nostre país.

La propera reunió de negociació serà el 23 de març i en ella UGT lluitarem pel nostre principal objectiu: millorar substancialment els drets laborals de totes i tots els que treballem en aquest sector.

Estat de la negociació del nou Conveni

 

Leave a Reply