UGT Informa #01/2020 – VxL Voluntariat per la Llengua

Secció Sindical de la UGT UGT Informa #01/2020
Sopra Steria 10/01/2020

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

VxL – Voluntariat per la Llengua.

VxL

Et fem una proposta engrescadora:

Cada vegada tenim més companyes i companys procedents d’arreu. Fa temps pensem que seria enriquidor i útil aprofundir en l’ús i el domini del català i que tothom que vulguipugui parlar-lo per moure’s millor: parlaràs més bé en català, milloraràs les teves possibilitats laborals, ampliaràs el cercle social i descobriràs les oportunitats de l’entorn.

El procediment que hem triat per portar endavant aquests tallers de conversa és el de parelles lingüístiques que durant anys ha impulsat el “Voluntariat per la Llengua” i que s’ha demostrat que és un model d’èxit. El VxL es va iniciar l’any 2003, ha format més de 125.000 parelles lingüístiques i ha estat reconegut per la Unió Europea com una de les millors pràctiques de reforç en l’aprenentatge d’una llengua.

Com funciona?

Simplement, connectant dues persones: la parella lingüística està formada per una persona que utilitza habitualment el català (voluntària) i una altra queel vol parlar (aprenent/a).

T’assignarem una parella lingüística i us organitzeu vosaltres per trobar una hora i un lloc per parlar del que vulgueu. El programa aconsella realitzar una hora a la setmanadurant 10 setmanes. Durant aquest temps dinamitzarem les parelles fent algunes reunions conjuntes i proporcionant material de suport a la conversa.

Com inscriure’t?

Contacta’ns fins el dia 24 de gener per inscriure’t. Durant l’última setmana de gener farem la sessió de presentació i es formaran les parelles.

La intenció és que comenceu a relacionar-vos en català a partir del mes de febrer.

Secció Sindical de la UGT

Sopra Steria Barcelona
VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA
Tel. 93 242 31 28 (93128) – 93 242 31 39 (93139)
seccion.sindical.UGT@soprasteria.com

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Comments are closed.