UGT Informa #10/2020 – Tiquets Restaurant

Secció Sindical de la UGT UGT Informa #10/2020
Sopra Steria 16/09/2020

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Tiquets Restaurant

Tiquets Restaurant

 

Com ja saps per la decidida iniciativa del Director General, disposarem de tiquets restaurant (TR) amb efecte 1 de setembre, tan si treballem presencialment com en teletreball, mentre duri la situació d’emergència sanitària.

Això no ha sigut gratuït, ha estat el resultat de 4 hores de negociació presencial en el SIMA de Madrid dels delegats de la UGT i 6 mesos de treball, amb l’assessorament dels serveis jurídics de la Federació Estatal de la UGT. Els representants de les altres centrals sindicals han donat suport a la demanda i s’han unit a la negociació de forma telemàtica. A tots ells el nostre agraïment.

L’alternativa finalment acordada garanteix el restabliment immediat dels TR i l’hem preferit davant d’altres que seguien mantenint el criteri presencial per l’obtenció dels TR.

Al mateix temps, l’obtenció del TR no condiciona la teva decisió de retorn a les oficines que podria posar en risc la teva salut. En aquest punt volem remarcar la voluntarietat del retorn que sempre ha anunciat l’empresa en les seves comunicacions.

Ni un pas enrere!

Fem més força! T’adjuntem el full d’afiliació a la UGT de Catalunya perquè t’uneixis al sindicat que millor defensarà els teus drets.


Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

 

Comments are closed.