UGT Informa #13/2020 – Jornada Anual

Jornada Anual

 

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Jornada Anual

Esperem que tu i els teus us trobeu bé de salut en aquests dies tan complicats que ens han tocat viure.

S’acosta el final d’any, volem recordar-te que el Comitè d’Empresa va pactar amb l’empresa jornada intensiva 3 dies de Setmana Santa i des del dia 24 fins al 6 de gener. En aquests períodes la jornada laboral passa a ser de 7 hores no recuperable.

Posem l’accent en l’excés d’hores anuals que presentava l’any 2020. El conveni marca que no es poden excedir les 1.800 hores anuals treballades. Fins i tot havent realitzat la reducció de jornada per a les dates indicades anteriorment, et recomanem que descarreguis els Informes d’Activitat de l’any 2020 per calcular el nombre d’hores treballades anuals (productives + no productives) i verifiquis que no excedeixen de 1.800. En el cas que hi hagi un excés, pots dirigir-te a Recursos Humans i reclamar que se’t compensi.

Segons conveni les hores extraordinàries s’han de compensar per un període similar de descans incrementat en un 75%. Es pot pactar amb l’empresa el cobrament de les mateixes.

Ni un pas enrere!

Fem més força! T’adjuntem el full d’afiliació a la UGT de Catalunya perquè t’uneixis al sindicat que millor defensarà els teus drets.


Som drets, som lluita

 

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

Comments are closed.