UGT Informa #01/2021 – Resum 2020

UGT INFORMA #01/2021 Resum 2020

 

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Resum 2020

T’adjuntem el resum d’activitats de l’any 2020, on consten també les comunicacions realitzades i les fites importants o assenyalades.

Si tens interès en algun dels temes pots cercar el correu amb assumpte “UGT Informa #nn/2010”. També els trobaràs al nostre lloc web, sota la categoria “UGT Informa”:
http://ugt-cat.net/soprasteria

El 2020 ha estat marcat per la pandèmia causada per la COVID-19, que ens va portar a molts a treballar a distància gairebé tot l’any, i encara no sabem fins quan estarem en aquesta situació!

Des de la Secció Sindical de la UGT hem continuat fent la nostra tasca per defensar els drets de treballadors i treballadores. Així per exemple, per recuperar els tiquets restaurant, ens vam haver de desplaçar a Madrid per la mediació que vam interposar i que va acabar amb el restabliment immediat dels tiquets.

Igualment des del Comitè d’Empresa continuem en la nostra tasca a través de les comissions de treball, tal com ja ens vam organitzar des de l’inici d’aquesta legislatura. Aquest any ja tocaria fer eleccions sindicals, però tal com ja sabeu, davant la situació sanitària en que ens trobem, les seccions sindicals i el comitè d’empresa vam acordar ajornar l’inici del procés.

Aquest 2021 continuarem treballant amb tothom i per a tothom!

Ni un pas enrere!

Fem més força! T’adjuntem el full d’afiliació a la UGT de Catalunya perquè t’uneixis al sindicat que millor defensarà els teus drets.


Som drets, som lluita

 

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

Resum anual 2020

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

Comments are closed.