UGT Informa #07/2021 AVALOTS – Empodera’t a la feina

UGT INFORMA ##07/2021 AVALOTS - Empodera't a la feina

 

Companya, company,

Et volem explicar en primícia una súper notícia:

Com ja saps, la lluita contra la precarietat laboral sempre ha estat la màxima prioritat per a l’Avalot. Per assolir-ho considerem imprescindible treballar en l’apoderament juvenil, especialment en un moment en què la precarietat laboral és tal que a moltes joves ens fa por perdre les feines abusives que tenim.

La majoria de joves no disposem dels coneixements ni eines necessàries per a intervenir en les nostres relacions laborals ni per a lluitar contra la injustícia laboral. T’agradaria tenir-les?

Justament amb aquest objectiu, l’Agència Catalana de la Joventut ofereix, amb la col·laboració de l’Avalot, uns tallers per tal de dotar al jovent de classe treballadora de recursos sociolaborals i sindicals per a ser capaces de solucionar o intervenir en els possibles conflictes que ens puguem trobar a la feina.
Empodera't a la feina

Treballarem en tallers en format virtual i amb grups molt reduïts (màxim 6 joves) per tal de poder personalitzar l’experiència i treballar des de l’experiència vivencial, ja que considerem que és l’única via per a construir i sedimentar els aprenentatges.

  • Dimarts 16 de novembre de 17h a 19h.
  • Dijous 18 de novembre de 10h a 12h.
  • Dimarts 23 de novembre de 17h a 19h.
  • Dijous 25 de novembre de 10h a 12h.

A més, les joves tindran a la seva disposició una cita individual amb una de les nostres assessores laborals si ho necessiten. Aquesta sessió individual serà personalitzada, amb l’objectiu de poder treballar aquells casos concrets on hi hagi un conflicte laboral.

T’apuntes? Recorda que les places són limitades!

 

Si de manera col·lectiva ens neguem a ser còmplices de certes pràctiques il·legals que porten a terme les patronals i les grans empreses, es milloraran les condicions laborals en general i contribuirem a erradicar la precarietat laboral

Ni un pas enrere!

Fem més força! T’adjuntem el full d’afiliació a la UGT de Catalunya perquè t’uneixis al sindicat que millor defensarà els teus drets.


Som drets, som lluita

 

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

Comments are closed.