UGT Informa #11/2023 – Comissió de Seguiment del II Pla d’Igualtat

Comissió de Seguiment del II Pla d'Igualtat

 

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Comissió de Seguiment del II Pla d’Igualtat

Com a continuació del correu que et vam enviar des del Comitè d’Empresa el passat 22 de novembre, en el que explicàvem la posició en bloc de la Part Social de la Comissió Negociadora del II Pla d’Igualtat a Sopra Steria, t’informem, tot seguit, de les següent novetats:

  • Reiterem el desacord amb el procediment que ha fet servir l’empresa per aconseguir aquest Pla d’Igualtat, unilateral, no acordat, ni pactat.
  • Amb tot, el II Pla d’Igualtat és en marxa, i des de la UGT tenim la convicció que no el podem deixar desassistit i sense vigilància durant els 4 anys de vigència prevista.
  • Avui, dia 11 de desembre, la UGT ens hem personat a la constitució de la Comissió de Seguiment del II Pla d’Igualtat a Sopra Steria amb 3 representants.

Formar part de la Comissió de Seguiment ens permetrà, no tan sols seguir-ne el funcionament i l’evolució, sinó també ens obre les portes a fer noves propostes i ampliar l’àmbit de les accions del pla, cosa que va ser impossible de fer en tallar-se el procés negociador.

NI UN PAS ENRERE !!

FEM MÉS FORÇA !!

UGT ACONSEGUIM ELS TEUS DRETS. TRIA UGT !!


Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

Comments are closed.