Experiències de la lluita per la igualtat a les empreses

Per escalfar motors, el dia 7 de març vam celebrar una assemblea amb un miler de delegades i delegats a Cotxeres de Sants (Barcelona) on van participar, entre d’altres, el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de la UGT, Josep M. Àlvarez, i la secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya, Eva Gajardo.

També van intervenir tres companyes que van explicar la lluita per la igualtat i el treball digne a les seves empreses: Gemma Tovar, presidenta del comitè d’empresa de Damm; Irene Polo, delegada del Servei d’Atenció Domiciliària, i Loli López, presidenta del comitè d’empresa de Claro Sol (cambreres de pis dels hotels de PortAventura).

http://www.canalugt.tv/2019/03/assemblea-dia-de-la-dona-testimonis-de-la-lluita-per-la-igualtat-en-els-centres-de-treball/

Clica a l’enllaç per veure els vídeos de les intervencions de les tres companyes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *