Un altre 8M de mobilitzacions històriques pels drets de les dones

Tal com va succeir l’any passat, aquest 8 de Març els carrers de tot el país s’han tornat a omplir de dones i homes que hem reivindicat la igualtat real i hem exigit que s’acabi amb la discriminació laboral, econòmica i social que encara pateixen les dones.

Les aturades als centres de treball, convocades entre d’altres pel nostre sindicat, han tingut un elevat seguiment i les mobilitzacions arreu -especialment la manifestació a la tarda a Barcelona- han estat massives.

http://www.canalugt.tv/2019/03/17494/

A l’enllaç anterior pots veure el vídeo resum que hem editat del “8M en imatges”. I en el vídeo següent podràs sentir les valoracions de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, i Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya.

http://www.canalugt.tv/2019/03/8m-vaga-general/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *