UGT Informa #03/2020 – Resum 2019

Secció Sindical de la UGT UGT Informa #03/2020
Sopra Steria 30/01/2020

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Resum 2019

T’adjuntem el resum d’activitats de l’any 2019, i on hi consten també les comunicacions realitzades i les fites importants i/o assenyalades.

Si tens interès en algun dels temes pots cercar el correu amb assumpte “UGT Informa #nn/2019”. També ens pots contactar indicant el número i te’l reenviem.

Per la nostra secció sindical, UGT, 2019 ha estat marcat pel fet que iniciem l’any assumint la presidència del Comitè d’empresa. Des del comitè continuem treballantentre totes les seccions sindicals per aconseguir millores nivell salarial i de jornada, així com també reivindicant un bon pla de formació.

Durant aquest 2019 des de la secció sindical d’UGT hem lluitat fins al final per reivindicacions que han costat mesos i mesos, com ara l’acord al Tribunal Laboralde Catalunya sobre la Borsa d’Estudis. Per altres continuem lluitant i les hem traslladat al ple del comitè per presentar-les amb més força, com ara la reclamació del Lot de Nadal, un dret adquirit que ens van treure.

També va ser l’any de la signatura del primer Pla d’Igualtat de Sopra Steria. La Comissió d’Igualtat és ara la Comissió de Seguiment del Pla d’Igualtat, formada perdos membres de cada secció sindical i el mateix nombre de persones representants de l’empresa.
Si detecteu alguna desigualtat entre dones i homes no dubteu en contactar amb algun delegat o delegada qui ho traslladarà a la comissió.

Al desembre vam acabar l’any amb canvis dins la nostra secció sindical, arran de la baixa a l’empresa de dues persones, i s’ha incorporat a la secció una personajove, cosa que ens il·lusiona.

Aquest 2020 continuarem treballant amb tothom i per a tothom!

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

Resum anual
UGT Informa 2019

 

Comments are closed.