UGT Informa #04/2022 – Mobilitzacions Conveni TIC

UGT INFORMA #04/2022 - Mobilitzacions Conveni TIC

 

Companya, company,

T’informem dels darrers temes d’interès,

Mobilitzacions Conveni TIC

Com et vam dir a la nostra anterior comunicació del dia 2 de febrer, el nostre conveni col·lectiu està en una situació de bloqueig i t’anunciàvem mobilitzacions imminents.

El dia 15 de març va tenir lloc la darrera reunió de la taula negociadora, les organitzacions patronals havien de tornar resposta sobre la proposta de classificació professional i taules salarials. Després de tres mesos i mig, a la UGT esperàvem una resposta sensible a les necessitats del sector i en consonància amb els beneficis empresarials: la resposta ha estat decebedora!

De les 11 àrees professionals de la proposta les han reduït a 6, però el pitjor és que les seves taules salarials segueixen estant en nivells força allunyats de la realitat del mercat.

Tenint en compte els resultats que les empreses del sector estan publicant oficialment, la seva proposta ens resulta irrisòria:
És una vergonya que actualment existeixi al BOE un conveni, aquest mateix, que inclogui categories per sota dels 14.000 €, encara que les empreses estiguin obligades a aplicar la diferència per completar l’SMI fora de taules salarials. Això va en detriment de la imatge d’aquest sector, perquè amb aquests salaris pretenen ser el motor de la nova economia a Espanya, i perquè en el darrer informe anual afirmen que “responen amb solidesa a la crisi sanitari-econòmica de la Covid-19” i que “els ingressos del sector de la consultoria evolucionen per sobre del PIB”.

A la UGT afirmem que és el moment de fer front a l’actitud mostrada per les patronals que sembla que no estan interessades a signar un conveni TIC amb grans avenços.

Per aquesta raó els delegats i delegades del sector seguirem AMB LES MOBILITZACIONS. Reclamem un Conveni TIC digne JA!, que inclogui pujades salarials d’acord amb els beneficis que exhibeixen les empreses del sector en els darrers temps.

La propera mobilització serà el 18 de març a diverses localitzacions. A Barcelona divendres que ve, 18 a les 11:30 davant de la seu de BBVA, plaça Antonio Maura.

A UGT aconseguim els teus drets. Tria UGT!

T’adjuntem el comunicat del conveni: Comunicat UGT Conveni XVIII num. 20

Ni un pas enrere!

Fem més força! T’adjuntem el full d’afiliació a la UGT de Catalunya perquè t’uneixis al sindicat que millor defensarà els teus drets.


Som drets, som lluita

 

Ja saps que estem a la teva disposició per tot allò que ens vulguis consultar o explicar.

Secció Sindical de la UGT Sopra Steria

UGT – Full d’afiliació de la UGT

UGT – Ventatges de l’afiliat

Comments are closed.