Guia sobre els drets de conciliació durant la crisi sanitària

La Unió General de Treballadors ha editat una guia per aclarir possibles dubtes relacionats amb l’aplicació dels drets de conciliació durant la crisi sanitària generada pel COVID-19.

El document recull informació relacionada amb la protecció de les treballadores embarassades, la prestació per naixement i cura de el menor (l’antiga maternitat / paternitat), el permís per cura de lactant, adaptació de jornada o reducció de jornada per cura de fills o familiars.

Aquesta guia ofereix dades sobre permisos de conciliació i la seva aplicació d’acord amb el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de l’COVID-19 i explica les especificitats a les que poden enfrontar-se aquelles persones treballadores vinculades a l’servei de les autoritats civils sanitàries de les Administracions Públiques, així com personal que pugui ser anomenat com a mesura de reforç de el Sistema Nacional de Salut o de sectors com els cossos de seguretat, policies, bombers, etc. amb motiu de la declaració de l’Estat d’Alarma.

Drets de conciliació durant la crisi sanitària

 

Comments are closed.